votos: 180 ( un promedio de: 4,60 de 5 )
¡Marca goles con tus apuestas!

Racing de santander contra fc andorra

Fecha, COMPETENCIA. Racing Santander · 2 - 0 · FC Andorra, 19 de Dic., , Segunda División de España. Racing Santander · 2 - 1 · FC Andorra, 25 de Feb. Final del partido, Racing de Santander 2, FC Andorra 0. Compartir en Twitter. Final segunda parte, Racing de Santander 2, FC Andorra 0. Consulta los resultados de Racing de Santander vs FC Andorra, historial de enfrentamientos (H2H), últimos resultados, noticias y más información en.

Tabla de contenido del artículo:

Partido Racing de Santander - FC Andorra en directo

Pase cortado por Migue Leal de Íñigo Vicente que volvía a ver el movimiento interior de Aldasoro a la Racing de santander contra fc andorra del lateral tricolor. Leer Editar Ver historial. Jandro Orellana. Racing de santander contra fc andorra Varela Pampín.

Leal lluita una pilota durant el partit d'avui contra el Racing de Santander. David Sansaloni. Desastre i desconnexió. Aquestes paraules defineixen el que han pogut veure els aficionats tricolor a El Sardinero, amb un FC Andorra signant la pitjor primera meitat del que portem de competició i una segona completament desaparegut. El porter tricolor, Nico Ratti, es convertia en el millor jugador en evitar que el seu equip marxés al descans amb tres o quatre gols en contra.

Malauradament, no ha pogut evitar el primer, d'Iñigo Vicente al minut 32 després d'una errada d'Adri Vilanova. Ja en la segona meitat, l'expulsió per doble groga de Sergi Samper deixava a l'FC Andorra venut, i Rubén Alves s'encarregava de sentència al minut 83 amb el Un duel per a oblidar i el primer crític ha estat Eder Sarabia.

FC Andorra – Racing de Santander, en directo | LaLiga Smartbank

De fet, si l'Osca, que és qui marca el fanalet vermell, guanya el seu partit contra el Cartagena, es quedarien a només un punt dels tricolor. El regust amarg no era el desitjat per tancar el , i s'haurà de treballar, i molt, de cara al Comparte Play. Noticias en 3 minutos Programación. Noticias en 3 minutos Ver todas las Noticias en 3 minutos.

Ampliar Elige una emisora.

Jugador Falla un penal a lo Panenka en el 95' y sus compañeros LE PEGAN - SURREALISTA